donderdag 22 september 2011

Hoe omzeil je suffe zwangerschapskleding

God oh god. Ik blijf erbij: het is armoe troef wat fashion en zwangerschap aangaat. Ik word zeer depressief van winkels als Noppies, De geboortewinkel en zelfs Milk+Lemonade. Van die laatste had ik veel verwacht, maar viel vies tegen. Naast het beroerde zwangerschapskleding assortiment vond ik de winkel erg ongezellig, onoverzichtelijk en niet echt vernieuwend. Je komt overal dezelfde merken tegen, dus om er nou helemaal voor naar het bruisende Osdorp af te reizen: nee.  Hoe zorg je er dan wel voor dat je er een beetje fatsoenlijk bij loopt. Wat tips!

1. De basics
Speciale belly proof hemdjes, t-shirts, legging en panty shop je bij Hema of online bij de H&M. Bij die laatste scoor je op dit moment ook een stoere zwarte glimmende broek.

2. Jurkjes
Jurk: Modstrom
Keyword: stretch! Je past best nog in gewone jurkjes (ok, misschien 1 maatje groter), als je maar zorgt dat de boel mee veert en de jurk uit 1 stuk stof bestaat. Dus geen naden, ruches en dat soort ongein.

3. Pronk met je grotere cupmaat!
Kies voor tops met een mooie hals, zodat je de nadruk legt op je decolleté.

Top: Modstrom 
4. Laat het lekker hangen
Kies voor loszittende broeken die onder je buik vallen. Wat dat betreft hebben we geluk dit seizoen, want niet-te-shabby- of-over-de-top-harem- achtige broeken zijn goed te vinden.

Broek: I love Lion
5. Knopen
Kies voor een winterjas met knopen. En dan het liefst met knopen die boven je buik vallen.

Jas: French Connection
6. Verleidelijk schoeisel
Schoenen passen (bijna) altijd, dus besteed daar extra aandacht aan.

7. Accessoires
Een subtiel armbandje, kettinkje of tas zorgen voor de finishing touch. Ikzelf ben errug blij met de nieuwe collectie van Blinckstar. Te koop bij Beter&Leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten